Bingo Journalen'Unibet Bingo

| Prenumerera via RSS

Unibets lojalitsprogram ger extra vinster!

23 oktober, 2015 | Inga kommentarer | Postat i Unibet Bingo

Genom att spela bingo hos Unibet får du belöningar för din lojalitet. När du spelar så klättrar du samtidigt i nivå i Unibets lojalitetsprogram och så fort du når en ny nivå får du snurra på loyalty-hjulet. Vid varje snurr får du en vinst och ju högre nivå du når desto större blir din vinst. Träffar du en pil när du snurrar så fortsätter du inåt på hjulet och har du tur kanske du vinner jackpotten!

Unibet får ny bingoklient

5 augusti, 2015 | Inga kommentarer | Postat i Maria Bingo, Unibet Bingo

Kolla in den nya bingoklienten hos Unibet där en modernare, snyggare och mer skräddarsydd design har tagit plats. Både Unibet Bingo och systersajten Maria.com har nämligen bytt klient till Relax Gaming för att ge dig en ännu bättre spelupplevelse. Man kommer att ha ett mer spännande lojalitetsprogram och en mer användarvänlig klient, enligt egen utsago. Till en början erbjuds ett urval av speltyper, men fler kommer att tillkomma och vi misstänker också att många förmånliga kampanjer lär lanseras. Spana också in jackpottarna som erbjuds, speciellt The Arena Jackpott som just nu ligger på nära €139 000!

Hos Unibet kan du spela bingo i mobilen

1 april, 2014 | Inga kommentarer | Postat i Unibet Bingo

Det har länge inte varit möjligt att spela bingo i mobilen. Men Unibet tillåter dig att spela var du än befinner dig. Genom att spela bingo i mobilen kan du njuta av dina favoritspel dygnet runt och behöver inte känna dig begränsad till en dator. Unibet Bingo har dessutom erbjudanden för bingospelare varje dag!

Unibet Bingo har fina erbjudanden varje dag!

6 augusti, 2013 | Inga kommentarer | Postat i Unibet Bingo

Som bingospelare hos Unibet kan du räkna med att det händer något extra varje dag. På måndagar blir det exempelvis fler vinster än vanligt i Mega Jackpot.-rummet, medan du på onsdagar får bingo bonus och tre brickor till priset för en. På söndagar kan du få en fin avslutning på veckan när du tävlar om extra prispotter på €1000 och dessutom får dubbla bonuspoäng när du spelar! Du har en bra översikt över alla kampanjer i Unibets flik för erbjudanden.

När du öppnar ett konto hos Unibet Bingo och har spelat för €25 så får du €25 helt gratis. Du vet väl också att Unibet har flera andra spelavdelningar att testa?

Vinn en miljon i Monster!

9 februari, 2009 | Inga kommentarer | Postat i Unibet Bingo

Kom in i Unibets rum Monster och bli miljonär! Jackpotten är nu uppe i över en miljon kr. Missa inte den här chansen att spela om de riktigt stora pengarna. Unibet ger också alla nya bingokunder 100 procent i bonus. Unibet erbjuder 15 olika bingorum och en hel del underhållning.

Läs mer om Unibet Bingo
Gå direkt till Unibet Bingo och spela

Testa Unibets Lucky Star!

21 augusti, 2008 | Inga kommentarer | Postat i Unibet Bingo

Hos Unibet Bingo kan du spela det spännande spelet Lucky Star där du kan spela på antingen ett nummer eller en kombination av nummer som du tror kommer att träffas av ljuset från den blinkande stjärnan. Om du har gissat rätt vinner du självklart, men beroende på vilka nummer du har spelat på förändras också dina vinstodds. Gör som många andra spelare hos Unibet, spela Lucky Star, Unibets nya stjärnspel!

Läs mer om Unibet Bingo
Gå direkt till Unibet Bingo och spela

Extrabrickor och Jackpot hos Unibet Bingo

4 augusti, 2008 | Inga kommentarer | Postat i Unibet Bingo

Om du spelar Bingo hos Unibet mellan 13:00 – 15:00 får du två extra bingobrickor om du köper fem stycken brickor själv. Möjligheten att vinna i spelet ökar således med två extra chanser.

Kvällstid har Unibet Bingo ytterligare anledningar att du som spelare skall välja företaget som leverantör av bingospel. Mellan 17:00 och 24:00 finns möjligheten att ta hem den ständigt växande Jackpoten.

Passa på!

Läs mer om Unibet Bingo
Gå direkt till Unibet Bingo