Bingo Journalen'Expekt Bingo

| Prenumerera via RSS

Sätt lite spänning på vardagen med Expekt Bingo

18 maj, 2009 | Inga kommentarer | Postat i Expekt Bingo

Som ny kund hos Expekt Bingo får du med dig 2 biobiljetter, 80 kr att spela för och 100% i bonus! Expekt dubblar alltså din första insättning (dock max 1650 kr), därefter får du 20% i bonus på alla kommande insättningar.

Låt inte frisören välja din frisyr för att få lite spänning, spela Bingo istället.

Gå direkt till Expekt och registrera dig

Julbingo på Expekt

22 december, 2008 | Inga kommentarer | Postat i Expekt Bingo

Under julen kommer Expekt Bingo att hålla sin ”julbingo” öppen varje dag mellan 14.00 och 18.00 (CET). Där erbjuder Expekt gratisbingo, jackpottar och mycket, mycket mer! Rummet öppnar från och med den 22 december och håller öppet fram till och med den 7 januari. Dessutom kan du utmana dina vänner i Juljakten. Om du spelar mer än dem så kan du välja och vraka bland resmålen och välja om du vill ta med dig en kär vän eller åka själv! Du får poäng för varje Bingo spel du spelar och har chansen att vinna någon av de 75 priserna i potten!

Gå direkt till Expekt och registrera dig

Advents Bingo med Expekt

11 december, 2008 | Inga kommentarer | Postat i Expekt Bingo

Spela ”Advent Bingo” med Expekt varje söndag fram till jul. Advent-Bingohallen kommer du att se mellan 14.00 och 18.00 den 3:e och 4:e advent. Bingohallen är full med julmönster, startpotter på varje spel, fastpris spel och det bästa av allt – gratis spel. Advent Jackpotten startar på €100 och både summan och antal utrop ökar för varje spel som spelas. Om jackpotten inte faller ut den första advent fortsätter den att ökas den andra advent och dessutom lägger Expekt till €100 för varje advent den inte faller ut. I de fallen jackpotten faller ut en adventsöndag startar den om igen nästa advent på €100.

Gå direkt till Expekt och registrera dig

Expekt ger dig chansen att spela gratis bingo under två timmar!

23 oktober, 2008 | Inga kommentarer | Postat i Expekt Bingo

Spela bingo under 5 olika dagar mellan den 20 oktober och den 9 november och kvalificera dig till Expekts gratis bingohall ”Free Bingo”. Hallen ”Free Bingo” kommer att vara öppen den 19 november mellan 17 och 19, men endast för er som har spelat under minst 5 dagar. Det är viktigt att ni kryssar i rutan under ”mitt konto” så att ni får e-mail erbjudanden från expekt.com och får reda på hur man går tillväga den 19 november.

Gå direkt till Expekt och registrera dig

Generöst-att-värva-en-vän-bonus hos Expekt

6 augusti, 2008 | Inga kommentarer | Postat i Expekt Bingo

Vad sägs om att tjäna in obegränsat med Bingobonus? Passa på att öka på ditt bingokonto genom att värva dina vänner till expekt.com bingo. Just nu får du får €10 för varje vän som gör en insättning och spelar för minst €20. Det är snabbt och enkelt – allt du behöver göra är att be dina vänner skicka ett e-mail till Expekt och meddela ditt kundnummer när dina vänner registrerat sig. Läs mer på Expekt.

Läs mer om Expekt Bingo
Gå direkt till Expekt Bingo