Bingo JournalenBingofest i bertils Adventskalas - vinn extravinster och extra chattbonus! - Bingo Journalen

| Prenumerera via RSS

Bingofest i bertils Adventskalas – vinn extravinster och extra chattbonus!

december 4th, 2009 Posted in Bertil Bingo

Det är mindre än en månad kvar till jul. Gissa om bertil längtar till julen. Bingohallen är fullt utsmyckad med allt som hör advent till. Glimmande julstjärnor och tända adventsstakar. Som en extrakrydda bjuds det på värmande Glöggbonus. Välkommen in och värm er i bingohallen och i tivolit. Adventskalaset kör igång på fredagar kl 06 och håller på ända till måndag kl 06. Det bjuds bland annat på:

300 kr i Glöggbonus!

Inget riktigt Adventskalas utan rykande het Glöggbonus. Kryddat med totalt 300 kr att hämta. Många brickor som kan leda till en riktigt härlig vinst. Så här får du din Glöggbonus – varsågod!
Extravinster som glimmar i vintermörkret!

Varje gång du spelar bingo under helgen har du chans på en härlig Extravinst. I Nya Superlätt innebär en Extravinst 50 kr extra, i Jättelätt innebär det 100 kr och i Kalasbingot är det 200 kr som gäller. Vinn på horisontellt, vertikalt eller diagonalt inom 15 bollar. Lycka till!
Njut din frukost med Nya Superlätt

Varför inte en Superlätt helgfrukost med Sveriges lättaste bingo Nya Superlätt? Mellan kl 06 – 14 kan du få jackpott får du inom 62 bollar och startvärdet ligger på 200 kr. Mysfrukost eller bakisbrunch – Superlätt blir det i alla fall. Välkommen och lycka till!
Extrakryddat Jättelätt fredag – söndag

Jättelätt är Variantbingo med en egen jättelätt jackpott. Under helgen är potten extrakryddad med 600 kr och inte nog med – köp 3 brickor så får du en på köpet! Jättelättrabatt till dig. I Adventskalaset kan du vinna Extravinster också. Jättelätt spelar du kl 14 – 20. Bingo säger bertil!
Fest blir det i Kalasbingot

Kl 20 startar den riktiga festen. Kalasbingot  är Variantbingo som bara kostar 10 kr per bricka och där du har chans att vinna stora jackpottar och fina extravinster. Hela natten håller festen på och du behöver inte gå och lägga dig förrän kl 06 dagen efter! Hela helgens spelschema ser du här.
Chattvärdar har pyntat bingohallen!

Det är i 90-bollars du hittar dem. Bertils fina chattvärdar väntar på dig varje dag. Under helgen är det 200 kr du kan vinna i chattbonus men på söndag då det är andra advent är det lite extrakryddat med 300 kr att vinna! Varmt välkommen och lycka till!

Lämna kommentar