Bingo Journalen'BingoLotto

| Prenumerera via RSS

Vem är mannen bakom svenska fotbollslandslaget? Lotta sätter Lars Lagerbäck under luppen på söndag

30 april, 2009 | Inga kommentarer | Postat i BingoLotto

Våren är här! Grillar släpas ut på terrasser, nunor vänds mot solen och på fotbollsplanerna runt om i landet pågår det ett febrilt spelande. En som vet mer om det senare är en av våra mest framgångsrika förbundskaptener genom tiderna – Lars Lagerbäck. Lars är mannen som gång efter gång lett vårt svenska landslag till de stora spelen runt om i världen. Men vem är han egentligen, bortom tränaryrket?

Nästa sommar smäller det. Då spelar världens bästa fotbollsnationer VM i Sydafrika. Hur stora är chanserna för att Sverige ska vara ett av dessa lag kommer Lotta att diskutera med förbundskaptenen Lars Lagerbäck i söndagens BingoLotto. Men det kommer inte bara att pratas fotboll. Vem är egentligen mannen från den lilla byn Ovansjö i Ånge kommun och vad är det som driver honom?

Sommar. Fotboll. Och grillning. En oslagbar kombination för många. Därför satsar BingoLotto på att lotta ut allt som behövs för en lyckad sommar. Bland vinsterna finns allt från grillar och utemöbler till cyklar och härliga resor.

För musiken denna afton står Svenne Rubins som kommer att framföra sin numera klassiska hit Långa bollar på Bengt.

Veckans föreningsbidrag på 10000 kronor skänker Lars Lagerbäck till Alby FF. Lars blir därmed hedersprenumerant av bingolotter och allt överskott från dessa lotter faller föreningen till del.

Veckans finalspelare heter Bertil Persson och kommer från Åmotfors. Tre sköna miljoner står på spel när Bertil ställer sig i Lottas spelhåla för att vända kort i finalspelet.

BingoLottos Vårbingo sänds i TV4 Plus den 3 maj 19.00-21.00