Bingo Journalen'Betsson Bingo

| Prenumerera via RSS

Insättningsbonus upp till 50% hela juni

7 juni, 2012 | Inga kommentarer | Postat i Betsson Bingo

Hos Betsson Bingo finns det möjlighet att ta del av en trevlig insättningsbonus hela juni. Varje vecka kommer bonusen att växa med 10%, med start från 20% fram till den 11 juni för att kulminera i hela 50% sista veckan i juni! Om du till exempel sätter in 1000 kronor får du då 500 kronor i bonus.

Läs mer om Betsson Bingo
Gå direkt till Betsson Bingo

Betsson Bingo ger bort bonus varje dag i mars

13 mars, 2012 | Inga kommentarer | Postat i Betsson Bingo

Under hela mars 2012 kan du dagligen få en trevlig lunchbonus på 50% hos Betsson Bingo. För att ta del av erbjudandet behöver du bara göra en överföring till ditt konto på upp till 500 kronor mellan klockan 11-16 och sedan omsätta summan. Då får du din bonus som ger dig ännu mer spel för pengarna!

Läs mer om Betsson Bingo
Gå direkt till Betsson Bingo

Extra stor bingobonus hos Betsson i november

2 november, 2011 | Inga kommentarer | Postat i Betsson Bingo

Betsson Bingo är extra generösa mot de som blir nya kunder hos dem i november. Under hela november erbjuds nämligen 100 kr gratis och 100% insättningsbonus upp till 600 kr till nya medlemmar.

Läs mer om Betsson Bingo
Gå direkt till Betsson Bingo

Betsson fyller 4 år och det firas med insättningsbonus

5 juli, 2011 | Inga kommentarer | Postat i Betsson Bingo

Under hela juli har du chans fira att Betsson Bingo fyller 4 år genom att ta del av spelbolagets jubileumskampanj: En 44% insättningsbonus upp till 444 kr varje vecka i bingon. Gör bara en insättning varje kalendervecka i juli och hämta bonusen som du kan använda till att spela för.

Läs mer om Betsson Bingo
Gå direkt till Betsson Bingo

Tävla om en resa till Paris

21 juni, 2011 | Inga kommentarer | Postat i Betsson Bingo

Hos Betsson Bingo har du nu chans att vinna en resa till Paris för dig och din familj där resa, hotell och entré ingår. Vinstpaketet är värt 30 000 kr! Du tävlar genom att samla ihop poäng i sommarracet när du spelar i bingorummet tivoli. Den som samlar ihop flest poäng innan den 31 augusti vinner. Varje månad har du dessutom möjlighet att vinna extrapriser i form av presentkort på 1000 kr till den nöjespark som ligger närmast dig.

Läs mer om Betsson Bingo
Gå direkt till Betsson Bingo

Fredagen den 13: blev turdag för norsk kvinna

23 maj, 2011 | Inga kommentarer | Postat i Betsson Bingo

Att fredagen den 13:e är en otursdag stämde inte för den 46-åriga kvinna från Röros i Norge, som satsade 14 kr på schlagerbingo hos Betsson Bingo fredagen den 13:e maj. Klockan 18.17 vann hon jackpotten på 300 000 kronor, vilket gjorde att dagen blev en riktig turdag för henne! Kanske du också får samma tur om du spelar hos Betsson Bingo.

Läs mer om Betsson Bingo
Gå direkt till Betsson Bingo

Tävla om resa till Eurovision Song Contest!

8 mars, 2011 | Inga kommentarer | Postat i Betsson Bingo

Nu kan du vinna en resa till Tyskland och två biljetter till finalen i Eurovision Song Contest den 14 maj genom att spela Betssons nya Schlagerbingo. Genom att köpa bingobrickor får du lotter i dragningen – 100 brickor ger dig en lott. Ju fler brickor du köper, desto större blir dina chanser. Vinnaren utses 1:a april och får en resa för två personer till Düsseldorf värd 15 000 kronor, där flyg, biljetter och boende ingår. Tävlingen pågår fram till 31 mars.

Läs mer om Betsson Bingo
Gå direkt till Betsson Bingo

Tio nya bingospel hos Betsson Bingo

9 november, 2010 | Inga kommentarer | Postat i Betsson Bingo

Betsson Bingo har släppt ytterligare tio spel till förmån för spelarna.  De nya spelen på sajten är Tropisk Bingo, Tornado Bingo, Akvariet, Tivoli, Safari Bingo, Berg och dalbanan, Bingo Vegas, Circus Bingo, Hollywood bingo och Bingo race. Det finns med andra ord någonting för alla.

Hos Betsson Bingo hittar vi numera fyra olika bingorum eftersom det nya turbo-rummet har tillkommit.  Det här är ett rum som bara innehåller snabba bingospel. Turbo-bingospelen har alltså samlats på samma ställe.

Det är bara att klicka sig vidare och sätta igång! Du kommer inte ångra dig.

Läs mer om Betsson Bingo

Gå direkt till Betsson Bingo

Vinn ett fallskärmhopp från Betsson

25 augusti, 2010 | Inga kommentarer | Postat i Betsson Bingo

Spelar du bingo på Internet har du nu världens chans att vinna ditt livs äventyr. Genom att spela 50 brickor i Betsson Bingos 75-bollarsrum så kommer du vara med i utlottningen av ett fallskärmshopp! Du har tid fram tills den 29 augusti på dig att klara av kraven och dagen efter presenteras vinnaren.

Om du är lite lugnare som person och inte alls vill vinna ett fallskärmshopp kanske en lyxresa till Karibien passar bättre? Sätt igång och spela bingo i Spela i 90-bollarsrummet så har du chans att ta hem det äventyret!

Lycka till!

Läs mer om Betsson bingo

Gå direkt till Betsson Bingo

Vinn en vespa med betsson bingo

16 juni, 2010 | Inga kommentarer | Postat i Betsson Bingo

Nu är det dags igen! Vinn en sjukt läcker vespa i rosa lack med Betsson Bingo. Bli kund och börja lira bingo så har du chansen att ta hem vrålåket!

Alla spelare som spelar mer än 100 bingobrickor fram till den siste juni är med i utlottningen av vespan. Vinnaren kommer att presenteras på hemsidan under fliken ”Vinnare”. Så håll utkik ungefär en vecka in i juli för att se om du tog hem tävlingen!

Lycka till!

Läs mer om Betsson Bingo

Starta ett konto hos Betsson Bingo