Bingo Journalen'bingo.se

| Prenumerera via RSS

Fortsätt jakten på vår SuperNova

24 april, 2009 | Inga kommentarer | Postat i bingo.se

Vem blir vinnaren av 119 546 kronor i SuperNova på Bingo.se? Förra veckan la man till en boll och jackpotten går nu inom 52 bollar. Bingo.se kommer att lägga till en boll i veckan tills jackpotten har gått.

Blir du nästa SuperNova?

Gå direkt till Bingo.se och registrera dig

Dubbla jackpottvinster i Variantbingo!!

17 april, 2009 | Inga kommentarer | Postat i bingo.se, Variantbingo

Varje dag den här veckan DUBBLAR Bingo.se jackpottvinsterna i Variantbingon kl 18.00-19.00. Dessutom exploderar Dunderklubben på torsdag med 500 kronor extra i varje spel och varje dag har Bingo.se Kafferep, troligtvis Sveriges bästa spel!

Gå direkt till Bingo.se och registrera dig

Helgens höjdpunkter på Bingo.se

20 mars, 2009 | Inga kommentarer | Postat i bingo.se

Fredag 20/3
Happy Hour – Få 100% på alla dina insättningar mellan 19.00 – 21.00

Fredagsfestival – Träffa vännerna i Fredagsfestivalen. Stämningen är alltid på topp och när de underbara chattmoderatorerna är inne är det dubbla chattspelsvinster. Bingo.se spelar dessutom ut 500 kronor x2 varje timma. 19.00 – 24.00 i Busenkelt

Lördag 21/3
Lördagsmys – Låt lördagen bli något alldeles extra i Bingo.se:s Lördagsmys. När de har chattmoderatorer inne är det dubbla chattspelsvinster och man spelar dessutom ut 500 kronor x2 varje timme. 12.00 – 15.00 i Busenkelt

Söndag 22/3
Veckofinal – Vinn de extra 5000 kronorna Bingo.se spelar ut i Busenkelt/JP60 NOK/JP63 DKK klockan 20.00

Måndag 23/3
Välgörenhetsrummet – För varje köpt bricka skänker Bingo.se 1 krona till en välgörenhetsorganisation. Den här veckan är det SOS Barnbyar som får ett bidrag.

Gå direkt till Bingo.se och registrera dig

Gör om din man!

Börjar din karl se lite luggsliten ut? Skulle han behöva klippa sig och kanske fräsha till garderoben. Bingo.se har lösningen!

Titta in i deras nya rum ”Gör om min man”. 1 krona per köpt bricka kommer att samlas på hög för en pott till en total makeover av din man. Bingo.se kommer även att spela ut frisörsbesök, presentkort på kläder och hudvårdsprodukter.

Rummet kommer att vara öppet 16.00 – 20.00 varje dag.

Gå direkt till Bingo.se och registrera dig

Gör en insats genom välgörande ändamål när du spelar Bingo

2 februari, 2009 | Inga kommentarer | Postat i bingo.se, Välgörenhet

Välgörenhetsrummet – Ni fortsätter att hjälpa Bingo.se skänka pengar. Förra veckan samlade Bingo.se in 6 991 kronor till WWF tillsammans med er spelare. Den här veckan skänker Bingo.se och du pengar till Bröstcancerfonden.

Gå direkt till Bingo.se och registrera dig

Januarirean på Bingo.se fortsätter

27 januari, 2009 | Inga kommentarer | Postat i bingo.se

Januari börjar lida mot sitt slut och det blir lättare att blicka fram mot ljusare tider. Men än är det några månader kvar så passa på att spendera mörka vinterkvällar med vännerna på Bingo.se.

Januarirean på Bingo.se fortsätter den här veckan med halva priset i ett flertal rum. Dessutom återinförs Daily drop!! Bingo.se ger1000 kronor till en spelare som satt in pengar under dagen.

Som vanligt har Bingo.se även Dunderklubben två gånger den här veckan och deras lill-lördag, nu i ny skepnad för att göra det ännu bättre och roligare för dig.

Gå direkt till Bingo.se och registrera dig

Guldtimmar 2 gånger om dagen hos Bingo.se

30 december, 2008 | Inga kommentarer | Postat i bingo.se

Fira in det nya året med en bonusexplosion. Du får 50% på alla dina insättningar två gånger om dagen hos Bingo.se!

Tisdag 30/12
Dunderklubben – Sätt guldkant på tillvaron med Dunderklubben. 500 kronor i varje spel!
Guldtimmar – få 50% på alla dina insättningar.

Onsdag 31/12
Nyårspartaj i Monster – Räkna in det nya året med Bingo.se i deras Nyårspartaj. Få 1000 kronor extra i timmen i Monster ända fram till tolvslaget.
Guldtimmar – få 50% på alla dina insättningar.

Torsdag 1/1

Dunderklubben – Sätt guldkant på tillvaron med Dunderklubben. 500 kronor i varje spel!
100% på din första insättning – Julen är över men på Bingo.se delar man ut en extra julklapp. Få 100% på din första insättning 16.00 – 19.00

Gå direkt till Bingo.se och registrera dig

Fira helgen med Bingo.se

31 oktober, 2008 | Inga kommentarer | Postat i bingo.se

Allhelgonaafton eller Halloween? Hur firar du din helg? Oavsett hur så är det den natt då vi tänker på våra avlidna och natten ligger beckmörkt. Det är svårt att inte känna de kalla kårorna om du hittar dig själv ensam ute i natten.

Så, stanna hemma framför datorn istället!! Fira helgen med Bingo.se och få det läskiga i en lagom dos.

Berätta spökhistorier i chatten, få 50% på alla insättningar under Spöktimmarna och vinn de dolda radvinsterna i Midnattsbingon.

Kul, spännande och lagom läskigt!!!

Om det trots allt ändå blir för mycket för dig, eller om du helt enkelt inte gillar Halloween, kom in och umgås med dina vänner under Kafferepet. Favoriten JP60 byter skepnad och blir under lördag och söndag ändå lite trevligare med 1200 kronor i potten.

Gå direkt till Bingo.se och registrera dig

Guldtimmar, drömvinst och presentkort

13 oktober, 2008 | Inga kommentarer | Postat i bingo.se

Bingo.se har under helgen gett sina spelare chansen att vinna fina priser. Under Guldtimmarna har du chansen att vinna utan att vinna. Under Guldtimmarna dubblar Bingo.se nämligen alla insättningar, sista chansen har du idag måndag, eller egentligen fram till 06.00 tisdag morgon.

Bingo.se ger dig också chansen att vinna drömvinsten i Cozy Autumn. Du har en gång i timmen chans att vinna €50 extra! Dessutom kan du fylla ut din garderob genom att vinna ett presentkort från H&M. Men skynda på, erbjudandena går ut tisdag morgon klockan 06.00!

Läs mer om Bingo.se
Gå direkt till Bingo.se och ta del av erbjudandet

Premiär för nya Bingo.se!

11 september, 2008 | Inga kommentarer | Postat i bingo.se

Bingo.se har som du kanske redan upptäckt gjort förändringar till Bingo.se för att sajten ska bli roligare och enklare att använda.

Nu hittar du de olika bingorummen redan på startsidan. Där får du också en bra överblick av Bingo.ses andra spel bland andra skraplotter och olika casinospel. Bingo.se har också förenklat insättningar och uttag.

En helt ny del av Bingo.se är communitysidan, där kan du skapa och läsa blogginlägg, hitta recept och lägga upp fotoalbum.

Under ”Mitt konto” har du en helt egen sida där du enkelt skapar din profil och samlar dina blogginlägg, recept och fotoalbum. På din sida hittar du också din vänlista och en gästbok där besökare kan skriva en hälsning. Naturligtvis finns din plånbok på din sida.

Läs mer om Bingo.se
Gå direkt till Bingo.se och börja spela