Bingo Journalen'bingo.se

| Prenumerera via RSS

Guldtimmar 2 gånger om dagen hos Bingo.se

30 december, 2008 | Inga kommentarer | Postat i bingo.se

Fira in det nya året med en bonusexplosion. Du får 50% på alla dina insättningar två gånger om dagen hos Bingo.se!

Tisdag 30/12
Dunderklubben – Sätt guldkant på tillvaron med Dunderklubben. 500 kronor i varje spel!
Guldtimmar – få 50% på alla dina insättningar.

Onsdag 31/12
Nyårspartaj i Monster – Räkna in det nya året med Bingo.se i deras Nyårspartaj. Få 1000 kronor extra i timmen i Monster ända fram till tolvslaget.
Guldtimmar – få 50% på alla dina insättningar.

Torsdag 1/1

Dunderklubben – Sätt guldkant på tillvaron med Dunderklubben. 500 kronor i varje spel!
100% på din första insättning – Julen är över men på Bingo.se delar man ut en extra julklapp. Få 100% på din första insättning 16.00 – 19.00

Gå direkt till Bingo.se och registrera dig

Fira helgen med Bingo.se

31 oktober, 2008 | Inga kommentarer | Postat i bingo.se

Allhelgonaafton eller Halloween? Hur firar du din helg? Oavsett hur så är det den natt då vi tänker på våra avlidna och natten ligger beckmörkt. Det är svårt att inte känna de kalla kårorna om du hittar dig själv ensam ute i natten.

Så, stanna hemma framför datorn istället!! Fira helgen med Bingo.se och få det läskiga i en lagom dos.

Berätta spökhistorier i chatten, få 50% på alla insättningar under Spöktimmarna och vinn de dolda radvinsterna i Midnattsbingon.

Kul, spännande och lagom läskigt!!!

Om det trots allt ändå blir för mycket för dig, eller om du helt enkelt inte gillar Halloween, kom in och umgås med dina vänner under Kafferepet. Favoriten JP60 byter skepnad och blir under lördag och söndag ändå lite trevligare med 1200 kronor i potten.

Premiär för nya Bingo.se!

11 september, 2008 | Inga kommentarer | Postat i bingo.se

ingo.se har som du kanske redan upptäckt gjort förändringar till Bingo.se för att sajten ska bli roligare och enklare att använda.

Nu hittar du de olika bingorummen redan på startsidan. Där får du också en bra överblick av Bingo.ses andra spel bland andra skraplotter och olika casinospel. Bingo.se har också förenklat insättningar och uttag.

En helt ny del av Bingo.se är communitysidan, där kan du skapa och läsa blogginlägg, hitta recept och lägga upp fotoalbum.

Under ”Mitt konto” har du en helt egen sida där du enkelt skapar din profil och samlar dina blogginlägg, recept och fotoalbum. På din sida hittar du också din vänlista och en gästbok där besökare kan skriva en hälsning. Naturligtvis finns din plånbok på din sida.