Bingo Journalen'Lycko Bingo

| Prenumerera via RSS

15 jackpots på en månad till samma spelare!

7 oktober, 2010 | Inga kommentarer | Postat i Lycko Bingo

Ibland skall man ha tur heter det. LyckoBingos turspelare ”annelin” hade just det eftersom hon vunnit inte mindre än 14 jackpots på totalt 300 000 kronor sedan hon började spela på LyckoBingo i slutet på augusti i år, vann i förra veckan ytterligare en jackpot på hela 455 509 kronor! De största vinsterna gjordes på ett sidospel kallat Lucky Luxor.

LyckoBingo har visat sig vara ett lyckosamt val för många av våra spelare och vi tycker naturligtvis det är glädjande när vi gör skäl för vårt lyckoklingande namn” kommenterar Johan Axelsson, produktchef på LyckoBingo och fortsätter: ”Just den typ av spel som ”annelin” vunnit samtliga sina jackpots på är en spelautomat i litet mindre format som våra medlemmar kan roa sig med medan de spelar sina bingospel. Denna form av spel har blivit mycket populära på väldigt kort tid och med så här många jackpots är det inte svårt att förstå varför

Det behöver således inte bara vara bingospelet som det handlar om när bingospelare vinner. Här har alltså Annelin tagit hem storkovan på så kallade sidospel som även de betalar väldigt bra. Kan vara intressant för andra att känna till!