Bingo Journalen'Bingobonus

| Prenumerera via RSS

Midsommarfest hos Mamamia Bingo

23 juni, 2010 | Inga kommentarer | Postat i Bingobonus, mamamia bingo

Ingen svensk har väl missat att det är midsommarafton på fredag? Det har Mamamia Bingo insett och bjuder upp till ett rejält midsommarfirande tillsammans med sina spelare. Dels får du en mycket trevlig insättningsbonus på upp till 100 % på 300 kronor för de stålar du sätter in under midsommarafton. Pengarna går rätt in på kontot och kan användas direkt.

Dessutom kommer det vara extra firande i chatten mellan 17:00 – 00:00 med massa skoj och dans. Där sjunger vi, dansar och har trevligt tillsammans med det mest svenska vi har. Midsommar och Bingo!

Om du inte fått nog hittills kan du också vinna extrapengar i Pengachansen under midsommarafton. Mellan 18 – 00 kommer det vara extra pengaregn där du har chans att vinna kontanter som går direkt in på kontot och som sedan kan användas till vad som helst. Chattvärdarna håller koll, du spelar, hur enkelt som helst!

Lycka till och glad midsommar!

Läs mer om Mamamia Bingo

Börja midsommarfirandet direkt

Få DVD-film på Betsson Bingo

30 september, 2009 | Inga kommentarer | Postat i Bingobonus, BingoLotto

Betsson Bingo dubblar din första insättning upp till 300 kr! Sätter du in 100 kr eller mer får du även välja en av flera tusen DVD-filmer från Discshop.se.

Läs mer på Betsson Bingo

Gör om din man!

Börjar din karl se lite luggsliten ut? Skulle han behöva klippa sig och kanske fräsha till garderoben. Bingo.se har lösningen!

Titta in i deras nya rum ”Gör om min man”. 1 krona per köpt bricka kommer att samlas på hög för en pott till en total makeover av din man. Bingo.se kommer även att spela ut frisörsbesök, presentkort på kläder och hudvårdsprodukter.

Rummet kommer att vara öppet 16.00 – 20.00 varje dag.

Gå direkt till Bingo.se och registrera dig

Mycket generöst erbjudande från Maria Bingo

6 november, 2008 | Inga kommentarer | Postat i Bingobonus, Maria Bingo

Maria Bingo är ett av Sveriges mest populära tillhåll för bingoälskare på nätet. Nu ger Maria Bingo dig smått otroliga 50 kronor, bara du blir gratis medlem! Väljer du därefter att sätta in egna pengar får du 100 procent bonus på din första insättning upp till 1300 kronor.

De vanligaste bingospelen på Maria Bingo är variantbingo och klassisk bingo – läs mer om spelen i Bingo Onlines bingoguide. Du kan välja att spela med andra eller spela själv. Om du spelar med andra har du givetvis möjligheten att chatta med dessa under spelets gång.