Bingo Journalen'Best Bingo

| Prenumerera via RSS

250 kr gratis hos Best Bingo

3 januari, 2012 | Inga kommentarer | Postat i Best Bingo

Genom att bli medlem hos Best Bingo får du 250 kr gratis att spela för. Ett perfekt erbjudande för dig som vill testa på bingon hos Best Bingo utan att behöva riskera dina egna pengar. För att ta ut eventuella vinster som du fått genom bonuspengarna behöver du dock göra en insättning om 100 kr samt ha spelat inom de 14 senaste dagarna.

Läs mer om Best Bingo
Gå direkt till Best Bingo

Gör om din man!

Börjar din karl se lite luggsliten ut? Skulle han behöva klippa sig och kanske fräsha till garderoben. Bingo.se har lösningen!

Titta in i deras nya rum ”Gör om min man”. 1 krona per köpt bricka kommer att samlas på hög för en pott till en total makeover av din man. Bingo.se kommer även att spela ut frisörsbesök, presentkort på kläder och hudvårdsprodukter.

Rummet kommer att vara öppet 16.00 – 20.00 varje dag.

Gå direkt till Bingo.se och registrera dig

Nya bingospelare se hit!

12 januari, 2009 | Inga kommentarer | Postat i Best Bingo

Just nu, dubblar Best Bingo din första insättning! Du kan få upp till 1250 kr i bonus, allt du behöver göra är att sätta in för första gången, så fördubblar Best Bingo dina vinstchanser.

Spelarna kan använda bonuspengarna till att köpa flera bingobrickor, bonuspengarna kan inte tas ut i pengar. Alla vinster som vunnits genom att spela med bonuspengar, betraktas som kontanter och kan tas ut efter att våra bonusvillkor har uppnåtts eller användas för att köpa ytterligare bingobrickor.

Läs mer om Best Bingo
Gå direkt till Best Bingo och tävla om Julklappen!

Julklapp från Best Bingo

5 december, 2008 | 1 Kommentar | Postat i Best Bingo

I år har Best Bingo en riktigt skön Julklapp till sina kära spelare. Ta chansen att vinna 10 000 kronor! Det enda du behöver göra är att sätta in pengar på ditt bingokonto, så får du en lott. Hela fyra spelare kommer att vinna var sitt paket med tiotusen kronor.

Alla dina lotter skickas till dig via e-post i god tid före den spektakulära finalen som äger rum den 23:e december i bingorummet. Vänta inte utan skynda dig att sätta in. Nästa insättning kan bli din biljett till ett fantastiskt julfirande!

Kom ihåg – den 23:e december får du veta hur snäll du har varit i år!

Läs mer om Best Bingo
Gå direkt till Best Bingo och tävla om Julklappen!

BestBingo Fashion rapport!

17 oktober, 2008 | Inga kommentarer | Postat i Best Bingo

Best Bingos bingovänner har möjligheten att vinna en inspirerande shoppingdag!

Alla som spelar på BestBingo är med i utlottningen!

Lycka till!

Villkor: Spela på BestBingo under kampanjperioden 16 oktober – 4 december och vinn en shoppingdag! Vinsten är fyra presentkort värde 3000 sek på presentkorttorget.se.
Du kan shoppa bland mängder av butiker i hela Sverige!
BestBingo måste upplevas!

Läs mer om Best Bingo
Gå direkt till Best Bingo och spela om Shoppingdagen!

OS-kampanj hos Best Bingo

11 augusti, 2008 | Inga kommentarer | Postat i Best Bingo

Best Bingo ger alla nya spelare som registrerar sig en välkomstbonus om 50 kr. Med denna välkomstbonus kan du prova på att spela bingo innan du gör din första insättning. Välkomstbonusen sätts in automatiskt på ditt spelkonto efter att du slutfört din registrering.

Det är OS-tider och då passar Best Bingo på att köra Olympiaden. Kampanjen ger spelare möjlighet att hitta nya erbjudanden varje dag. Se till att titta in på Best Bingo varje dag för att ta del av kampanjen.

Läs mer om Best Bingo
Gå direkt till Best Bingo och registrera dig