Bingo Journalen'mamamia bingo

| Prenumerera via RSS

Generöst välkomnande hos MamaMia Bingo!

27 februari, 2014 | Inga kommentarer | Postat i mamamia bingo

MamaMia Bingo är en personlig sajt, som gärna ger sina kunder något extra. Och det är inte bara befintliga kunder man favoriserar utan även som ny kund kan man få del av ett riktigt bra erbjudande. Direkt vid registreringen hos MamaMia får du nämligen 50 kronor att spela bingo för, samt 20 gratisspel på spelautomaten Starburst. När du sedan gör en insättning får du dessutom 100% matchbonus på din insättning och 80 gratisrundor på Starburst!

Halloween hos MamaMia Bingo

28 oktober, 2010 | Inga kommentarer | Postat i mamamia bingo

MamaMia Bingo bjuder till Halloweenfest i helgen när man på lördag erbjuder dubbla chattspelsvinster i bingorummet Club60! Spela mellan 13:00 och 14:00 så har du möjlighet att ta hem de extra vinsterna. Dessutom är det då Halloween och det firar givetvis bolaget lite extra.

Halloweenjakten pågår mellan klockan 18:00 till 00:00 och genomförs i chatten. Om du lyckas vinna kommer du på en karta få välja ut spännande luckor och det bakom luckan är det du vinner.  Chattvärden kommer att meddela när spelet startar och för att deltaga förväntas du skriva *HALLOWEENJAKTEN* och välja tre valfria nummer. Den som först får sina tre nummer dragna och skriver i chatten vinner För att delta i Halloweenjakten krävs att du gjort en insättning under dagen!

Ha så roligt!

Läs mer om Mamamia Bingo

Gå direkt till Mamamia Bingo

Midsommarfest hos Mamamia Bingo

23 juni, 2010 | Inga kommentarer | Postat i Bingobonus, mamamia bingo

Ingen svensk har väl missat att det är midsommarafton på fredag? Det har Mamamia Bingo insett och bjuder upp till ett rejält midsommarfirande tillsammans med sina spelare. Dels får du en mycket trevlig insättningsbonus på upp till 100 % på 300 kronor för de stålar du sätter in under midsommarafton. Pengarna går rätt in på kontot och kan användas direkt.

Dessutom kommer det vara extra firande i chatten mellan 17:00 – 00:00 med massa skoj och dans. Där sjunger vi, dansar och har trevligt tillsammans med det mest svenska vi har. Midsommar och Bingo!

Om du inte fått nog hittills kan du också vinna extrapengar i Pengachansen under midsommarafton. Mellan 18 – 00 kommer det vara extra pengaregn där du har chans att vinna kontanter som går direkt in på kontot och som sedan kan användas till vad som helst. Chattvärdarna håller koll, du spelar, hur enkelt som helst!

Lycka till och glad midsommar!

Läs mer om Mamamia Bingo

Börja midsommarfirandet direkt

Onsdagsbonus hos MamaMia Bingo

2 juni, 2010 | Inga kommentarer | Postat i mamamia bingo

Mamamia Bingo kör på med sin ständigt återkommande onsdagsbonus. Få en extra spelslant på din insättning! Sätt in upp till 500 kr och få bonus på beloppet! Observera då bara att erbjudandet endast gäller på en insättning. Bonusen kommer automatiskt in på ditt spelkonto då du omsatt ditt insatta belopp en gång!

Missa inte den berömda Chattspelsrouletten! I det här eventet är kommer de aktiva chattvärdarna att annonsera vad som spelas nästa omgång och därefter kasta en tärning. Beroende vad tärningen visar så blir det olika tillägg på chattspelet. Spela rouletten i Club60 klockan 19:00-21:00.

Lycka till!

Läs mer om Mamamia Bingo

Gå direkt till Mamamia Bingo