Bingo Journalen'mamamia bingo

| Prenumerera via RSS

Halloween hos MamaMia Bingo

28 oktober, 2010 | Inga kommentarer | Postat i mamamia bingo

MamaMia Bingo bjuder till Halloweenfest i helgen när man på lördag erbjuder dubbla chattspelsvinster i bingorummet Club60! Spela mellan 13:00 och 14:00 så har du möjlighet att ta hem de extra vinsterna. Dessutom är det då Halloween och det firar givetvis bolaget lite extra.

Halloweenjakten pågår mellan klockan 18:00 till 00:00 och genomförs i chatten. Om du lyckas vinna kommer du på en karta få välja ut spännande luckor och det bakom luckan är det du vinner.  Chattvärden kommer att meddela när spelet startar och för att deltaga förväntas du skriva *HALLOWEENJAKTEN* och välja tre valfria nummer. Den som först får sina tre nummer dragna och skriver i chatten vinner För att delta i Halloweenjakten krävs att du gjort en insättning under dagen!

Ha så roligt!

Midsommarfest hos Mamamia Bingo

23 juni, 2010 | Inga kommentarer | Postat i Bingobonus, mamamia bingo

Ingen svensk har väl missat att det är midsommarafton på fredag? Det har Mamamia Bingo insett och bjuder upp till ett rejält midsommarfirande tillsammans med sina spelare. Dels får du en mycket trevlig insättningsbonus på upp till 100 % på 300 kronor för de stålar du sätter in under midsommarafton. Pengarna går rätt in på kontot och kan användas direkt.

Dessutom kommer det vara extra firande i chatten mellan 17:00 – 00:00 med massa skoj och dans. Där sjunger vi, dansar och har trevligt tillsammans med det mest svenska vi har. Midsommar och Bingo!

Om du inte fått nog hittills kan du också vinna extrapengar i Pengachansen under midsommarafton. Mellan 18 – 00 kommer det vara extra pengaregn där du har chans att vinna kontanter som går direkt in på kontot och som sedan kan användas till vad som helst. Chattvärdarna håller koll, du spelar, hur enkelt som helst!

Lycka till och glad midsommar!